miercuri, 18 februarie 2009

daca pana si birturile au intrat in criza, atunci situatia e tare naspa, zau. sa nu mai vezi macar asa, sprijinit de-un ciot, un ins cu mutra acra care se ratoieste la trecatori si promite ca el salveaza lumea dupa o dusca de trascau? chiar e prea de tot. am fost zilele trecute prin cateva comune din jurul bucurestiului si vreau sa zic ca e jale. nu se mai vinde, frate, nimic. nici bautura. a, bine, sa nu judecam gresit cand stam drept. si invers. adica aici mai e vorba si de licorile pe care si le face fiecare in propria budana. acasa. tuicomicina cu brand de apartament. e clar. dar chiar si asa, ce sa zic, prea de tot. pana si patroanele de alimentara se plangeau de clienti. ca lipsesc. e clar. vai de noi!

10 comentarii:

lavinia stefan spunea...

Uite la asta nu ma gindisem: ca-si pierd birturile din musterii. Mai, sa fie... inseamna ca o sa mai scada consumul de alcool aci, la romanica, sau ca se trece pe de'ala mai ieftin, de pufoaica? Ca, in cazul 2, e grav: or sa se umple spitalele de cirotici si de ulcerosi, de la otrava.
Bun subiect, Dane, foarte bun! :)))

Dan Gheorghe spunea...

pai sa vedem ce va fi. da, e clar, spitalele nu vor fi in paguba, e clar. vor avea mai multi clienti. iata un efect pervers al crizei!

ARIPI DE FLUTURE spunea...

:))cate nu face si criza asta:) se pare ca are si parti bune:)

Mugur spunea...

Un alt efect la fel de pervers al crizei e si inghesuiala de la McDonald's. Imi povestea astazi un prieten ca au vrut sa faca rezervari la acest fast food pentru ziua copilului si ca, desi au sunat cu doua luni inainte!!!, au fost programati la doua zile dupa ziua copilului. Iar rezervarea e valabila o ora si jumatate, dupa care vine urmatorul sarbatorit. Totul e pe banda rulanta... Asa ca poate cei care au birturi ar fi bine sa mearga la Mc Donald's si sa afle cum astia isi vadn posircile lor cu atata dexteritate (si nu o spun cu parere de rau in glas pentru ca eu sunt dependent de Mc Donald's da' ma tratez :)

Mariana spunea...

Criza e sau nu e doar în noi...

Dan Gheorghe spunea...

perfect adevarat.

April spunea...

s-au mutat de la birt la banca....

Dan Gheorghe spunea...

ce sa faca la banca? s-o jefuiasca...

gabriela spunea...

lasa ca e prea de tot,se exagereaza cu acesata criza prea mult,cel putin la tv nu se apune nimic altceva decat despre criza,este criza dar uni dintre noi prea am exagerat cu ea.au mai fost crize si au trecut,unele vin altele trec noi sa fii sanatosi.

Dan Gheorghe spunea...

sa fim sanatosi. corect. restul, le-om trece noi.