joi, 4 iunie 2009


asta mi-ar placea sa vad - o greva a electoratului romanesc. sa nu mai vina nimeni la vot. sa vedem ce vor face politicienii. ce vor face partidele. ma astept ca duminica asta, la alegerile europene, sa fie un absenteism record. din pacate! pentru ca nu e normal sa tratam astfel europa. dar daca se va intampla asa, nu romanii trebuie trasi la raspundere, ci politicienii. dupa 20 de ani de minciuni, dupa 20 de ani de umilinte, dupa 20 de ani in care clasa politica si-a batut joc de tara asta, la ce te poti astepta din partea poporului roman? politicienii vor trebui sa isi asume acest esec. cel al absenteismului masiv. probabil ca romania va inregistra cea mai mica participare la vot dintre toate tarile europene. neprezentarea electoratului la urne va fi o palma data de popor clasei politice. dar ma intreb daca politicienii vor simti palma asta. putin probabil - ei au obrazul mult prea gros...

20 de comentarii:

pansydraganel spunea...

Da!
Mercy de raspuns!!!
Cred ca nu esti singurul care simte asa!

Dan Gheorghe spunea...

as vrea sa fie cu totul altfel tara asta. si alta situatia noastra, ca popor. sa fie mult mai bine. cand va fi asa, nu stiu. dar cred ca de noi depinde!

Ioana Gînju spunea...

..pe mine ma speriati dvs, scolitii, desteptii, umblatii, cei care NU si Nu. Clar traim vremuri sumbre, in care victime sunt cei care' NU si Nu'-tocmai ei!

Dan Gheorghe spunea...

pai hai sa mergem la vot. ok. si? ce rezolvam? pe cine alegem? asta e problema. are clasa politica valorile pe care le putem trimite la bruxelles, sa ne reprezinte? ca in campania asta electorala in afara de circ n-am vazut nimic special.

georgy spunea...

... nu intereseaza pe nimeni daca mergem sau nu la vot, pentru ca ei au grija sa se voteze in dreptul nostru.....eu una nu ma duc la vot pentru a alege pe cineva ci pentru a nu alege altul pentru mine, daca ar gandi toti ramanii asa poate ca .... dar si dupa 20 de ani de libertate populatia este manipulata in cel mai josnic mod....

GERMINA spunea...

Eu una nu merg. Ca n-am pe cine.

GreenEyes spunea...

Nu esti singurul care esti scarbit de politica din aceasta tara. Eu nu inteleg un lucru: pana cand va fi asa?Cat o sa isi mai bata joc de noi, cat o sa ne mai minta? ... ce putem face? Greu de spus ... daca nu mergi la vot nu e bine, daca mergi la vot tot nu e bine. Nicicum nu e bine. Daca mergem la vot nu avem pe cine sa votam. Pe cine sa votez sa ma reprezinte, sa imi reprezinte tara?! E din ce in ce mai trist... De fiecare data cand ies din tara pentru a merge oriunde in Europa ma intorc cu un gust amar si ma intreb mereu: La noi de ce nu se poate?! Trist...

Razvy spunea...

O palma data de popor politicienilor. Chiar conteaza asta pe langa cele X palme date de ei noua?

compadvice spunea...

in europa cam peste tot este lupta asta pentru putere si bani,eu sant in grecia de aproape 11 ani si pot sa va spun ca se intampla cam acleasi lucruri.Promisiuni facute in vint,impozite uriase,taxe mari,somaj,nesiguranta,clasa de mijloc a disparut.Acum ori ai ori nu ai!Totusi aici lumea e ceva mai optimista tinand cont de procentajul care se aproximeaza ca vor merge la vot 66%.Populatia aici ca si acolo s-a scarbit de politica si cutitul a ajuns la os,nu stiu cat va mai rezista pana o sa iesim cu totii in strada sa ne unim vocile si sa le spunem ca nu mai vrem sa vim ,,vaca,, pe care au muls-o atatia ani fara ai da de mancare.Ai mare dreptate Dan cand spui ca de noi depinde,dar pana nu o s-o spunem la unison cu totii,vocea mea si a ta nu vor fi decat o picatura in ocean.O zi buna!

Dan Gheorghe spunea...

sa ne uram un singur lucru - sa ne fie bine. dar ne va fi bine nu datoria politicienilor. ci datorita muncii noastre! si mai ales sa fim sanatosi.

anonimul pamantean spunea...

NU, nu asa ar trebui sa procedam dupa 20 de ani de balci.
TREBUIE sa mergem toti (sa nu lipseasca niciunul dintre noi) la vot, insa sa anulam votul, sa scriem NU AM CU CINE VOTA, imi pare rau!

Eu asa voi proceda.
Nu mi-e lene sa ma duc la vot, dar nu am cu cine votez.
O palma mare data deontologilor, statisticienilor si, nu in ultimul rand, politicienilor care nu mai prididesc in mesaje cu iz de mici, carnati, excursii pentru bietii pensionari, promisiuni de-ti sta mintea-n loc.

O MARE PALMA, din partea romanilor - asta le trebuie!

Dan Gheorghe spunea...

grav e ca si tinerii care intra in politica au aceleasi apucaturi ca si predecesorii lor. si atunci te intrebi care ne e viitorul? nici acum n-avem pe cine vota, nici peste 20 de ani?

Verushk spunea...

buna ideea asta , cu palma...crezi ,insa ca vor simti ceva, la cat de gros le este soriciul obrazului?...

Dan Gheorghe spunea...

categoric nu vor simti nimic. politica e o alta sfera pana la urma. traim in lumi paralele. politicienii intr-o lume si noi, oamenii simpli, in alta lume. probabil ca vom palmui cel mult o holograma...

Geocer spunea...

Fii sigur ca nu vor simti nimic! Ii doare pe ei in spate de electoratul roman. Si daca nu mergem la vot, se vor alege in urma unui sondaj de opinie pe un esantion reprezentativ.

Dan Gheorghe spunea...

asta e marea problema - ca nu le pasa de noi, cei mici. jocurile se fac acolo, in sferele inalte, unde vocea acestui popor nu se aude. din pacate!

Andra spunea...

nu avem nevoie de oameni care sa promita si sa nu faca nimic.ne trebuie cineva care sa se gandeasca la binele nostru,al tarii,nu la cum sa bage mai multi bani in buzunar.

cred ca niciodata nu vom gasi asa ceva...ramanem cu dispretul...

Dan Gheorghe spunea...

din pacate...

Bld spunea...

Asa e...pe cine sa votezi daca n`ai pe cine :)Toate pitipoancele fac politica.

Dan Gheorghe spunea...

din pacate, asta e nivelul actual al politicii in romania...