miercuri, 24 februarie 2010

hai da de! hai da do! da-i asa, ca nu-i asa! maneleeeeeee. popor de manelisti. sa ne miscam in ritmul impus de stapani. parca-l si vad pe intaiul om al tarii cu o salba de arginti in mana si o coroana poleita pe scafarlia-i fada. urcat pe tronu-i aurit, cum da tonul poporului. la manele. de la viermii din anii '80, am ajuns manelisti. stiti vorba primei doamne a tarii, prin anii '80 - uite-i si pe viermii astia care nu se mai satura! ar fi zis ea. toasa! tovarasa. acum nu mai suntem viermi. suntem manelisti. conducatorii nostri, de orice culoare ar fi ei, se pricep de minune la caracterizari asupra poporului roman. mai putin se pricep sa ne conduca. dar asta-i alta poveste! ma intreb totusi un lucru - nu le-o fi scarba conducatorilor sa ne conduca? daca au asa pareri proaste despre noi, poporul. gloata. hoarda. amaratii. de ce adica nu-si fac conducatorii astia ai nostri bagajele si sa plece. unde or vedea cu ochii. sa scape de viermi si de manelisti. sa se duca. eventual pe alta planeta. sa ne lase in durerea noastra!

4 comentarii:

selena spunea...

nooo, tovarășa i-a numit șobolani ... eu nu mă simt vizată, nu cred că intram cu toții în descrierea lui, ești tu supărat acum și mai sensibil! cheer up! cam suntem indolenți și, unii, „oaia râioasă cu coada pe sus”! ;)

Dan Gheorghe spunea...

om vedea noi viitorul. ce ne rezerva. si viitorii conducatori cum ne vor porecli!

selena spunea...

pr pe viitorii conducatori, orice ar face fiecare, în societatea aceasta liberă, nu poate satisface pe fiecare ... o lecție greu de digerat! :)

Dan Gheorghe spunea...

sigur, depinde de noi ce conducatori vom alege...